Selectie; Radio

Radiocafé. Gesprekken met militaire deskundigen over de rol van Nederland in de internationale conflictbeheersing en de toekomst van Defensie. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Nieuw variété met verhalen van o.a. Remco Campert en J.P. Guépin. In het tweede uur een reportage over de muziekgroep Africa Unite, bestaande uit in Nederland verblijvende vluchtelingen uit Ethiopië en Soedan. Radio 5, 22.02-24.00u.

Van bekakt tot plat. Slot van een tweeluik over hoe het Nederlands hoort te worden uitgesproken. Morgen, Radio 5, 13.10-14.00u.

Montaigne. Discussie met onder andere de Neerlandicus Tom van Deel, Willem Huberts en schrijver Ger Verrips over de weggezakte belangstelling voor het werk van Simon Vestdijk. Ook een gesprek over het naslagwerk Waar ligt Poot? Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.