Premier Römer naar Nederland

WILLEMSTAD, 29 AUG. De Antilliaanse premier Suzanne Römer brengt in de tweede week van september een werkbezoek aan Nederland. Op het programma staat onder andere een ontmoeting met koningin Beatrix. Verder maakt Römer kennis met premier Kok en minister Peper (Binnenlandse Zaken). Een kennismaking met Pepers nieuwe staatssecretaris voor Koninkrijkszaken, Gijs de Vries, is voorzien tijdens diens werkbezoek aan de Nederlandse Antillen en Aruba komende week. Tijdens haar oriëntatiebezoek zal Römer geen inhoudelijke afspraken maken met de Nederlandse regering. Verder opent ze in Amsterdam het eerste kantoor van de Antilliaanse commerciële bankinstelling, Maduro & Curiel's Bank. In de tweede week van september brengt ook de Antilliaanse minister van Arbeid, Economische en Sociale Zaken, Errol Goeloe brengt komende maand een bezoek aan Nederland. (ANP)