Wereldnieuws

NIEUWE FAMILIE - De Britse zangeres Victoria Adams, beter bekend als Posh Spice, is in verwachting. Dit was niet gepland, maar Adams en haar verloofde David Beckham, voetballer van Manchester United, zijn 'verguld'. Volgens het Britse dagblad The Sun bracht Posh Spice vorige week de drie andere leden van de populaire meisjespopgroep The Spice Girls van haar zwangerschap op de hoogte, nadat ze lange tijd elke morgen misselijk was.

Een paar dagen na de bekentenis van Posh Spice werd bekend dat Scary Spice, die eigenlijk Melanie Brown heet, ook zwanger is. Vermoedelijke veroorzaker van Scary Spice's zwangerschap is de Nederlander Jimmy Gulzar, die de Spice Gils tijdens hun concerten dansend begeleidt.

The Spice Girls weerspraken het gerucht dat de zwangerschappen het einde betekent van de populairste popgroep sinds The Beatles. “We zijn zusters en houden van elkaar”, lieten ze weten. “En we houden ervan om als band en als vrienden samen te zijn. We zijn van plan door te gaan, misschien met twee extra leden van de Spice-familie.”

Eerder werd al over het einde van de groep gespeculeerd, toen de ogenschijnlijke leidster van de groep, Ginger Spice alias Geri Halliwell, The Spice Girls in juni verliet.