Selectie; Radio

Hier en nu. Gast is staatssecretaris van Justitie Job Cohen die o.a. praat over het asielbeleid en als oud-rector magnificus over het universitaire onderwijs. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van herbergier Engelbert Blanke een gesprek met schrijfster Manon Uphoff over haar boek Gemis. Na elf uur opnamen van singer/songwriter Jason Molina, The Boxhead Ensemble en Gitbox. Radio 5, 22.02-24.00u.

Dokument op 5. Gesprek met de Belgische rechter (53) die uit zijn ambt werd gezet omdat hij en zijn 51-jarige echtgenote zich met extreme vormen van sado-masochisme bezighouden. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Radio uit. Lang gesprek met met filmmaakster Paula van der Oest (bekend van haar debuutfilm De nieuwe moeder) over haar low-budget film De Trip van Teetje. Morgen, Radio 5, 17.05-17.50u.