Germinal Ekeren

Germinal Ekeren is gisteren uitgeschakeld in de tweede voorronde van het UEFA-Cuptoernooi.

De Belgische eersteklasser won gisteren in Zwitserland weliswaar met 2-1 van Servette, maar het was onvoldoende om de nederlaag van twee weken geleden (1-4) ongedaan te maken. Malmö FF, de Zweedse club van trainer Frans Thijssen, verloor met 2-1 van Hajduk Split. Het gelijkspel in Kroatië (1-1) was veertien dagen geleden nog uitvoerig bejubeld, op eigen veld kon Malmö de goede uitgangspositie niet waarmaken. Ook IFK Göteborg werd uitgeschakeld, door Fenerbahce dat in Istanbul aan een doelpunt van Balic voldoende had na de 1-2 in Zweden. Bologna, Werder Bremen en Valencia hebben gisteren het Intertoto-toernooi winnend afgesloten. De drie clubs plaatsten zich daardoor voor de eerste ronde van het UEFA-Cuptoernooi.