Selectie; Radio

Het uur U. Regeringspartijen en oppositie geven commentaar en reacties op de regeringsverklaring. Radio 1, 19.02-20.00u.

De avonden. In het eerste uur een keuze uit een aantal optredens in Music Hall op het thema 'formica-muziek' (Heikrekels en Duitse Schlagers). In het tweede uur de laatste en 21ste aflevering van Harry Muskee's zoektocht naar de wortels van de blues in Amerika. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage. Van bekakt tot plat Nederlands. Tweeluik over hoe het Nederlands hoort te worden uitgesproken. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Herman Koch, lid van het team Jiskefet wordt door studenten van de Katholieke Universiteit Nijmegen ondervraagd. In het tweede uur een reportage over de auteur Walter van den Broeck die met studenten door de Kempen trekt. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.