PSV'er M/oller mag naar Oviedo

EINDHOVEN, 25 AUG. PSV en Real Oviedo hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Peter M/oller naar de Spaanse club. De aanvaller, die nog tot 2001 onder contract staat, moet uiterlijk eind deze week beslissen of hij de Eindhovense formatie wil verlaten. Zondag sluit de transfermarkt in Spanje.

Hans Gillhaus speelt de rest van dit jaar in Finland. De 34-jarige aanvaller, die het afgelopen jaar last had van een knieblessure, heeft tot 1 november een contract getekend bij FF Jaro in Jakobstad. AZ was de laatste club van Gillhaus. (ANP)

Protest Mitchell tegen schorsing NEW YORK, 25 AUG. De Amerikaanse atleet Dennis Mitchell heeft beroep aangetekend tegen zijn schorsing voor twee jaar wegens doping. De 32-jarige sprinter moet in oktober voor de Amerikaanse beroepscommissie verschijnen. Mitchell, winnaar van olympisch brons in 1992, wil de validiteit van de dopingtesten aanvechten. De internationale atletiekfederatie (IAAF) heeft Mitchell deze maand voor twee jaar geschorst, nadat in de urine van de sprinter sporen werden gevonden van het verboden middel testosteron. (Reuters)