Selectie; Radio

Opium radio. Een twee uur durend gesprek met filmregisseur Frans Weisz. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Theo Capel, thrillerschrijver, het eerste deel van een extra lange aflevering van de muziek van dichter, componist en archeoloog Louis Lehmann. Ten slotte het laatste deel in de serie gesprekken met Willem Brakman dat ditmaal gaat over o.a. de blik van het kind. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Over de fascinatie van Michal Citroen voor Mozart's opera Don Giovanni. Zij wil dat overbrengen op haar twee dochtertjes. Maar die prefereren de Spice Girls. Radio 1, 0.02-1.00u.

De dag van Marjoke Roorda. Zeven uur radio over veranderingen in het landschap met o.a. de meningen van journalist Henk Hofland, Kamerlid voor de PvdA Adri Duivesteijn en bomendeskundige Loek Copijn. Morgen, Radio 5, 9.02-16.00u.