Selectie; Radio

En suite. De Britse dirigent Robert King houdt zich al jaren bezig met het werk van Purcell. The King's Consort zingt een aantal anthems. Radio 4, 18.00-19.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van beeldend kunstenaar Kees Vlietman een gesprek met Monika Sauwer over haar boek Onrustig slapen. Verder o.a. Arnon Grunberg en columnschrijver voor regionale bladen A.L. Snijders. Tegen half twaalf een klein concert van de Amerikaanse band Willard Grant Conspiracy. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Eerder uitgezonden gesprek met de schrijver en oud-VVD-politicus Theo Joekes. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

RVU-radioprijs. Drie inzendingen voor deze radioprijs: Het dorp Rouveen, het ouder worden en het verhaal van een jonge Bosnische vluchteling over zijn leven in Nederland. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.