Selectie; Radio

Opium radio. Twee uur durend interview met dichter Rutger Kopland. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het uitzicht van schrijver An Huyskens en het tweede deel van een studioconcert van striptekenaar Robert Crumb & The Cheap Suit Serenaders. Rond elf uur Louis Lehmann over lelijke muziek en het derde gesprek met schrijver en arts Willem Brakman. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Herhaling van een documentaire over landgenoten die in het naoorlogse Nederland naar Australië vertrokken om er een nieuw bestaan op te bouwen. Terugkijkend op die beslissing bekent menig emigrant spijt te hebben. Radio 1, 0.02-1.00u.

De dag van Sarah Verroen. Zeven uur lang gesprekken en reportages over wooncultuur en het huis als heiligdom. Met o.a. hoogleraar volkshuisvesting Hugo Priemus en schrijfster Ethel Portnoy. Morgen, Radio 5, 9.02-16.00u.