Acht doden in weekendverkeer

RIJSWIJK, 17 AUG. Het verkeer heeft dit weekeinde acht levens geëist. Het zwaarste ongeval gebeurde in Beilen, waar twee 18-jarige mannen om het leven kwamen. Een 19-jarige man raakte zwaar gewond. De drie zaten in een auto die in de berm raakte en tegen een boom botste. Het ongeluk gebeurde op een recht stuk weg.

Door ongevallen in Hellevoetsluis en bij de Brouwersdam kwamen zaterdagochtend twee personen om het leven. Op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis werd een meisje aangereden door een taxi uit Brielle. Het slachtoffer stak plotseling de weg over. Een 26-jarige motorrijder is volgens de politie in Rijpwetering het slachtoffer geworden van een snelheidswedstrijd met een automobilist uit dezelfde plaats. Hij verloor de macht over het stuur en klapte tegen een boom. De man was op slag dood. (ANP)