Tiger Woods op PGA-kampioenschap

Foto: REDMOND - Onder grote publieke belangstelling probeert Tiger Woods zich op de eerste hole van het PGA-kampioenschap in Redmond in de Amerikaanse staat Washington een weg te slaan uit het hoge gras. De Amerikaan, de grote favoriet bij het kampioenschap van de Amerikaanse golfbond, sloeg op de eerste hole een bogey. Maar daarna revancheerde Woods zich. Hij ging op de eerste dag in 66 slagen rond, een record voor de par-70 baan van de Sahalee County Club. De Amerikaan was tevreden.

“Hoe mijn dag er uit zag? Veel gras en veel bomen”, zei Woods na afloop. “Maar veel van mijn putts verdwenen in de hole. En dat is nog niet zo slecht.” Woods, die in zijn carrière één major won, begint aan de tweede dag van het vierde grote golftoernooi in de wereld met een voorsprong van twee slagen op een groep van acht golfers. (Foto Reuters)