Selectie; Radio

Hier en nu. Een gesprek met Sven Danner, hoogleraar bijzondere aids-zorg aan de Universtiteit van Amsterdam. Radio 1, 20.00-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van filmer en fotograaf Guido Paulussen, aandacht voor de vierde roman van Chaja Polak, Zomersonate. Na elf uur opnamen van en een gesprek met zanger en gitarist David Grubbs. Radio 5, 22.00-24.00u.

Het marathoninterview. Interview met emeritus hoogleraar contemporaine geschiedenis prof.dr. Isaac Lipschits die vorig jaar betrokken was bij de vondst van het Liro-archief. Morgen, Radio 1, 9.02-12.00u.

Schuim en as. Cabaretier en schrijver Vincent Bijlo praat over zijn romandebuut Het Instituut en een portret van dichteres Wislawa Szymborska, in 1996 winnares van de Nobelprijs voor literatuur. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.