Selectie; Radio

Kunst en antiek. In een serie over verschillende sectoren in de economie vanavond kunst en antiek. Kunstveilinghouder Jan Pieter Glerum vertelt o.a over hoe de waarde van kunst wordt bepaald en kunstmakelaar Auke van der Werff praat over beleggen in kunst. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van beeldhouwster Truus Menger een gesprek met de vertaalster Ike Cialona van Petrarca's Sonnetten voor Laura. Ook een gesprek met de Japans-Amerikaanse documentairemaakster Ruth L. Ozeki. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Gesprek met actrice Annet Nieuwenhuyzen. Herh. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

RVU radioprijs. Eerste vier van de tien voor de RVU-radioprijs genomineerde reportages: In de ban van De Bokkenrijders; De aids-test; De ansjovisvangers en Vlaamse vrouwen over de WO II. Morgen, Radio 5, 13.08-15.00u.