Selectie; Radio

Oude meesters. De cellist Daniil Shafran speelt werk van Boccherini en Dvorak met het Philharmonisch Orkest van Leningrad en het Estlands Symfonie Orkest. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Na tien uur een keuze uit de muziek die afgelopen seizoen in het het onderdeel Music Hall is gespeeld met o.a. Kaz Lux, Wouter Planteydt, Arthur Ebeling, Marijn Wijnands en Ad Vanderveen. In het tweede uur de negentiende aflevering in de serie van Harry Muskee over de herkomst van de blues met bezoeken aan Dallas en Austin. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. Toneelregisseur Léon van de Sanden en vertaler/dramaturg Marcel Otten praten over de Duitse toneelschrijver Heiner Müller (1925-1995) die gezien wordt als de opvolger van Bertolt Brecht. In het tweede uur een gesprek met filosoof Theo de Boer over interpretatie. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.