Selectie; Radio

Opium. Gesprek met toneelmaker Dirk Tanghe. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van schrijver Ton van Reen in Maasbree en het eerste deel van een satirisch concert van striptekenaar Robert Crumb & The Cheap Suit Serenaders. Na de muziek van Louis Lehmann het tweede deel van vier gesprekken met de P.C. Hooft-prijswinnaar Willem Brakman. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Correspondente van deze krant in Mexico-Stad Marjon van Royen zoekt in het machistische land naar de vrouw-vriendelijke kant van Mexico. Het blijkt een utopie. Radio 1, 0.02-1.00u.

De dag van Klaas Vos. Zeven uur radio met Klaas Vos die de Slachtedyk van boven Oosterbierum naar Rauwerd afloopt. Tijdens de tocht komen o.a. de agrarische, historische en culturele aspecten van Friesland aan de orde. Morgen, Radio 5, 9.02-16.00u.