Selectie; Radio; Zaterdag

Tema. Reportage over de 35-jarige Marijana uit Bosnië die net zoals de 40.000 andere vluchtelingen uit het voormalige Joegoslavië, in Nederland een nieuw bestaan probeert op te bouwen. Teruggaan is er niet bij omdat de wereld die ze heeft verlaten niet meer bestaat. Radio 5, 14.02-15.00u.

De wereld van het Franse chanson. Met vanmiddag aandacht voor humor, vaudeville, erotiek, straat- en kinderliedjes. Radio 5, 15.02-16.00u.

Radio uit. Herhaling van een gesprek met sound-designer Ilja Gort, maker van de muziek bij veel tv-commercials zoals die van Randstad Uitzendbureau, De Postbank en Rolo. Radio 5, 17.02-17.50u.

Volgspot-live. Acteur Joep Onderdelinden stelt op basis van opnamen uit eerdere uitzendingen zijn favoriete avond samen. Komend seizoen zal hij te zien zijn met het duo Plien en Bianca en is hij betrokken bij een lunchvoorstelling over Andy Warhol. Radio 2, 22.02-24.00u.

Bad Grrrl. Special over de groep Korn naar aanleiding van het nieuwe album Follow the leader. De groep is bij platenbazen geliefd omdat de formatie veel platen verkoopt, maar wordt door ouders gehaat vanwege de obscene teksten. Gesprek met frontman Jonathan Davis over onder andere pesterijen op school, zijn angsten en afwijkende opvattingen over liefde, relaties en seks. Radio 3, 23.02-24.00u.

Easy listening. O.a. Miles Davis met een versie van het arrangement dat Gil Evans schreef rond het Adagio uit Rodrigo's Concierto de Aranjuez en jaren zestig opnamen van Julie London. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.