Als de natuur perfect was...

Zouden mannen geen tepels hebben, maar - op dezelfde plaats - twee fijne pruilmondjes voorzien van een zacht tongetje, mondjes die met het ouder worden mee afzakken zodat ze gelijke tred met mevrouws borsten houden.

Vingernagels zouden niet meer voortdurend aan een stuk doorgroeien, maar enkel het aantal millimeters aankomen dat ze afslijten, zodat we ze nooit meer hoeven knippen.

Zou de dronken medemens een uitklapbaar landingsgestel hebben.

Zou de mens uitschuifbaar zijn en z'n lengte aan de omstandigheden kunnen aanpassen. Wie achterin een toneelvoorstelling zit, zou probleemloos 3,5 meter moeten kunnen worden.

Zou de mens nooit op het idee gekomen zijn om jazz te spelen.

Zouden onze winden naar Alpenweiden ruiken.

Zou de huid afneembaar zijn en makkelijk te wassen op 30˚. Een afneembare huid zou ook verwisselbaar zijn. Zwart zou blank en vice versa kunnen worden... zodat we allemaal de kans zouden hebben eens lekker gediscrimineerd te worden. Een afneembare huid zou ook over de sofa gespannen kunnen worden... waarna je seks met jezelf zou kunnen hebben. En met zo'n huid is het ook makkelijk om thuis zelf een face lift te doen.

Zou het skelet uitneembaar zijn. Een klein kussen volstond om te slapen.

Zou het skelet op diverse manieren monteerbaar zijn. Kun je er zondag totaal anders bijlopen dan door de week. En voor het beoefenen van verschillende sporten zou je jezelf telkens anders in elkaar kunnen draaien.

Zou het skelet compatibel zijn met dat van je vrouw, vriendin, buur of hond. Kun je telkens weer nieuwe, verrassende combinaties maken.

Ware de natuur perfect, zouden alle nymfomanes knappe vrouwen zijn.