Selectie; Radio

De avonden. Na het gesproken uitzicht van schrijver, tekenaar en regisseur Harry Geelen, een bloemlezing uit de verhalen die Jan Mulder in '95 en '96 voor het programma Music Hall schreef. En een nieuwe aflevering van de zoektocht naar de blues in de VS. Radio 5, 22.02-23.55u.

Montaigne. Dichter H.H. ter Balkt loopt samen met leerlingen van het Dominicus College door Nijmegen langs locaties die in zijn gedichten voorkomen. Ook een gesprek met acteur Hans Thissen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Het debat op 5. Terugblik met o.a. Willem Breedveld, politiek commentator van dagblad Trouw, op de formatie van het kabinet-Kok. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Radio uit. Gesprek met filmproducent Dave Schram die van o.a. De Tasjesdief en de internationaal gelauwerde Left Luggage (Jeroen Krabbé) de zakelijke leiding had. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.