Selectie; Radio; Zaterdag

Tema. O.a. een gesprek met Lenie de Zwaan, voorzitter van de Stichting Centrum Individu en Samenleving, over de financiële achterstelling van alleenstaanden. En in de serie over de Flex-wet werkgevers en werknemers in de uitzendbranche. Radio 5, 14.02-15.00u.

De wereld van het Franse chanson. Over de liefde, de dood en het landschap in liedjes van Yves Duteil, Charles Trenet, Charles Aznavour en Jean Ferrat. Radio 5, 15.02-16.00u.

Die Götterdämmerung. Integrale en rechtstreekse uitzending uit Bayreuth van de opera Die Götterdämmerung van Richard Wagner. Met koor en orkest van het Bayreuth Festival onder leiding van James Levine. Solisten: o.a. bariton Wolfgang Schmidt als Siegfried, bariton Falk Schruckmann als Gunther, sopraan Deborah Polaski als Brünhilde en mezzo-sopraan Hanna Schwarz als Waltraute. Radio 4, 15.50-22.45u.

Radio uit. Reportage over het Observatorium, een ruimte in de Hoeksche Waard waar de bezoeker zich vrijwillig 24 uur of langer kan laten opsluiten. Dit project laat de gevolgen zien van de uitbreiding van Rotterdam in die richting. Radio 5, 17.05-17.50u.

Easy listening. Met 'vergeten' Beatle-opnamen van Count Basie uit 1966, de door Riccardo Cocciante geschreven musical Notre-Dame Paris en de acteur Mandy Patinkin met jiddische liedjes. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.