Selectie; Radio; Zondag

OVT. Na de column van Kees Sorgdrager aandacht voor de Peranakan-Chinezen, oftewel de Indonesische Chinezen. In het tweede uur het laatste deel van de documentaire kastelen, landhuizen en sloten in Duitsland die verbonden zijn met ons Oranjehuis. Radio 1, 10.02-12.00u.

Radio 1-Journaal. Oud-fractievoorzitter en Eerste-Kamerlid van de PvdA Thijs Wöltgens praat over de stand van zaken in de kabinetsformatie en kritiek op de onderhandelingen uit PvdA-kring. Radio 1, 13.30-14.00u.

Volgspot. Te gast in dit live-programma muzikant, schrijver, dichter, schilder en tekenaar Herman Brood. Zondag 5 juli wordt van Brood een overzichtstentoonstelling in het Stedelijk Museum van Zwolle geopend. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.

Ophef en vertier. Twee gesprekken van een uur met Ronald de Leeuw, directeur van het Rijksmuseum in Amsterdam en met stempedagoge Cora Canne Meijer. Maandag, Radio 5, 14.02-16.00u.

Boven het dal. Rechtstreeks gesprek met de 71-jarige psychiater Frank van Ree over o.a. zijn boek met daarin zijn persoonlijke ervaringen met de leden van de Rote Armee Fraktion Gert Schneider, Christof Wackernagel en Knut Folkerts. Maandag, Radio 5, 16.02-16.45u.