Selectie; Radio; zaterdag

Radio uit. Debat tussen de festivalleider van het Holland Festival Ivo van Hove en de kunstcritici Hans Heg (de Volkskrant), Pieter Kottman (NRC Handelsblad) en Hana Bobkova (Financieele Dagblad) over de nieuwe, op theater gerichte koers en de kwaliteit van het festival. Radio 5, 17.05-17.45u.

Avondconcert/Opera live. Rechtstreekse uitzending uit Glyndebourne in Engeland van de opera Rodelinda van Georg Friedrich Händel op een libretto van Nicola F. Haym. Solisten zijn: Anna Caterina Antonacci, mezzo-sopraan als Rodelinda, Andreas Scholl, countertenor als Bertarido, Kurt Streit, tenor als Grimoaldo, Louise Winter mezzo-sopraan als Eduige, Arthur Stefanowics, countertenor als Unolfo en Umberto Chiummo, bas als Garibaldo. Radio 4, 19.02-22.30u.

Easy listening. O.a. een vocale versie van Django Reinhardt's Django door Yves Montand, Mack the Knife als duet gezongen door Louis Armstrong en Lotte Lenya, acteur Telly Savalas met de Engels versie van Toon Hermans De appels op de tafelsprei en opnamen van het trio Bing Crosby, Humphrey Bogart en Lauren Bacall. Radio 1 & 2, 0.02-1.00u.