Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Gesprek met burgemeester Deetman over het 750-jarig bestaan van Den Haag en zijn pogingen om de kloof tussen de verschillende culturen te overbruggen.

Telescoop. Nieuwe ontwikkelingen in het vrachtverkeer en een nieuwe aflevering van digitale kunst en cultuur. Radio 5, 21..02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van zangeres Annemiek van Bussel aandacht voor de rouwverwerking na het overlijden van huisdieren. In het tweede uur o.a. opnamen van de klankdichter en improviserend zanger Han Buhrs. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim en as. Te gast is classicus en vertaler Gerard Koolschijn die een groot aantal vertalingen van Griekse klassiekers op zijn naam heeft staan. Verder schrijfster en kunstenaar Pam Emmerik die in juli de Betje Wolffprijs ontvangt. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.