BOEKEN

Er zijn tientallen boeken verschenen over de Rolling Stones, voornamelijk in het Engels. De kwaliteit verschilt sterk en lang niet alle boeken zijn nog leverbaar. Bert Hogenbirk van Stones People Magazine raadt de volgende, nog verkrijgbare boeken aan:

Not fade away Geoffrey Giuliano. Populair boek met veel fotomateriaal, collector's items en een beknopte levensloop van de leden van de Stones. Bestaat in het Nederlands, maar alleen in het Engels leverbaar. Uitgever: Dragon's world, circa 60 gulden.

It's only Rock 'n' Roll The ultimate guide to the Rolling Stones. James Karnback en Carol Bernsen. Voor een redelijke prijs een vrij informatief Engelstalig boek. Discografie, tours, studiowerk. Vlot geschreven. Facts on file-publications, 94,95 gulden.

The Rolling Stones, 1962-1995 The Ultimate Guide. Felix Aeppli. Duur en groot overzichtswerk van de Stones. Tamelijk ingewikkeld en biedt niet veel meer dan het werk van Karnbach en Bernsen. Record Information Services, 275 gulden.

Stone Alone Bill Wyman. De aantekeningen van oud-Stoneslid Bill Wyman. Nauwkeurige en correcte beschrijvingen van zijn dagen bij de Rolling Stones. Bestaat in het Nederlands, maar alleen in het Engels leverbaar. Da Capo Press, circa 50 gulden.

Alexis Korner, The biography Harry Shapiro. Biografie van de Britse bluesmuzikant die de Stones bij elkaar heeft gebracht. Bloomsbury, 73 gulden.

Van mijn leven niet meer The Rolling Stones in Nederland 1964-1994. R. Spork. Beschrijvingen van de Rolling Stones-concerten in Nederland. Scriptum, 29,50 gulden.