ZAAK 2

De Amerikaanse acteur Woody Harrelson, bekend van onder meer de films Natural Born Killers en The People vs Larry Flint, is al een stadium verder dan Tarantino. Hij moest vorige week al voor de rechtbank van Boston verschijnen wegens het belagen van twee fotografen, die hem, zijn vrouw en hun 2-jarig dochtertje probeerden te fotograferen op het vliegveld van Martha's Vineyard. Ondanks het verzoek hen niet te fotograferen, probeerden de twee fotografen het toch. Vervolgens nam Harrelson van de ene fotograaf, Connolly, het filmpje in beslag, de andere fotograaf achtervolgde hij.

De twee fotografen, Steven Connolly en Paul Adao, vinden dat hun burgerrechten zijn geschonden en dat zij emotionele schade hebben geleden. De jury kwam niet tot een uitspraak en vandaag moet Harrelson opnieuw voorkomen.