Wie helpt een bruidje?

Wie helpt een bruidje zoo spoedig mogelijk voor 1 dag aan 1 p witte schoenen m 39 niet te smal. Als belooning 1 hand- en 1 theedoek (nieuw v o) of geld naar keuze.

Besch juffr m l goed bekend met verpleging zoekt werkkring voor verzorging van oude heer of dame. Genegen in de huishouding behulpz te zijn.

Goede referenties van eerste familie. Te ruil 1 p zw H schoenen zgan m 40 voor 41 en 1 p br D Schoenen m 35 voor 38 bijbetalen geen bezwaar. Biedt zich aan een flinke voermansknecht. Gezocht in het villapark te Velp door dame van m 1 ged van mod onbeschadigde villa waarvan 1 kamer op zonzijde. Gebr. van badkamer en zitje in den tuin. Te ruil 1 p hooge K schoenen m 7 voor m 24 kinderspeelgoed stoommachine en cither. Tevens te ruil een 1-pers spiraalbed 1 vulkachel en een p H-schaatsen. Te ruil schaatsen tegen overgordijnen lampekap of crapaud. Te koop 2 p werkschoenen m 43 ƒ 5.- pp en vier keukenstoelen ƒ 20.- 1 geëm kamerkachel ƒ 40.- Te koop Fox terrier 6 m oud (waaksch) prijs ƒ 15.- petroleumkachel ƒ 10.- parapluie-standaard ƒ 5.- Wie ruilt 1 p prima zw D schoenen m 38 pl hak tegen 1 zwarte wollen japon liefst flinke maat mag ook oud model zijn. Te koop kinderwagen ƒ 25.- wieg ƒ 20.- H overjas gr m ƒ 30.- Wie heeft kippen om te ruilen tegen vette konijnen? Wie ruilt onze bruine D schoenen pl h m 39 v dito m 41 en h K schoenen m 25 voor lage dito m 26.

Electr strijkijzer 127 volt ruilen tegen wol of kop en schotels. Mevrouw Van Löben Sels Hoofdstr 91 villa Latisana vraagt iemand voor eenige middagen om samen haar door het verstelwerk heen te helpen. Te koop 1 witte v o bruidsjapon m sleep m 44 en 1 p zw D pumps m 39. Te koop mandoline ƒ 35.- Hockeyschaatsen ƒ 12.- Te ruil aangeb 2 eenpers kapokmatrassen v dito tweepersoons. Wie ruilt wit linnen jurk m 42 zgan voor D schoenen m 38. Te koop of te huur gevr 1 lange witte sluier. Brieven met prijsopgaaf of huurprijs no 45 bur dezer Velp. Over een week af te geven jonge raszuivere Malthezer leeuwtjes à ƒ 100.- Tevens prima 9-deelig konijnenhok. Te ruil 1 p zwarte hooge H schoenen m 41 voor gymnastiekschoenen 41/42. Te ruil een wandelwagentje voor prima rijwielbuitenband 28x1. Te ruil aangeboden v o H winterjas tegen eiken boekenkast of ronde tafel met onderblad event met bijbet. Wie heeft voor mij 1 paar gym schoenen m 40 of 41 in ruil voor iets anders. Gevr wollen kinderzwempak (leeft ± 13 jaar) in ruil voor wollen D zwempak m 44.

Te ruil aangeb 1 p zwarte D schoenen m 38 en 1 p goudleeren pumps m 36 tegen verpleegsterslinnen of verpleegstersschorten. Wie ruilt een partijtje weckglazen compleet verschillende maten voor een lap zomerstof donker of japon m 46 geen bruin. Te koop een zgan hockeystick. Ook genegen te ruilen tegen tennisracket. Te koop een r b dragende koe zonder gebreken ook genegen te ruilen voor een guste koe. Te ruil een paar zgan K schoenen m 25 1 dag gebr voor een paar goede K schoenen m 26. Verloren (van auto afgevallen) een koffer, inhoud: kleeding, tasch met papieren en geld. Tegen ruime belooning terug te bezorgen. Verloren Zondagavond om 10.45 uur, gaande van Kerkstraat tot Tramstation Dieren, een roode Damesjapon. Tegen ruime belooning terug te bezorgen. Wie kan dame, tegen betaling, per auto medenemen n Den Haag op 28 of 29 Juni? Te koop Klein Chincilla voedsters 2 Groot Chincilla rammen en slachtkonijnen. Te koop Electrische trein met zware gestroomlijnde locomotief, wissels en rails, Trix mecanodoos No 100 en Trix seintroep. Pathefoon met 230 platen ƒ 300.- Vlag en stok en wimpel ƒ 25.- Tooverlantaarn met 2 series plaatjes ƒ 6.- Huisnaaister gevr voor het vermaken van japonnen en K jurken.

Bejaard echtpaar z kinderen (gepensioneerd) zoekt te huur een kleine woning liefst met tuin in den prijs van ƒ 30.- à ƒ 35.- p m. Gevr. een dagmeisje van 8-5 Zondags vrij loon ƒ 30.- à ƒ 35.- Net meisje zoekt slaapkamertje zonder pension van 's morgens tot 's avonds afwezig. Werkman oud 60 j zoekt kosthuis bij bejaarde lieden of weduwe. Te ruil een witte voedster. Te koop een partij paardenmest. Wie ruilt mijn 2-pers ledikant met toebehooren tegen 1-pers opklapbed met toebehooren. Te koop gevraagd goede kinderstep desnoods zonder wielen en banden ook genegen te ruilen tegen geheel nieuwe D molières m 37. Te ruil een nieuwe zwart emaille keuken-uitzet voor een goed onderh D rijwiel indien noodig gen bij te bet. Wie ruilt 1 p br D schoenen hooge hak m 40 tegen zwarte of bruine schoenen sportmodel m 40. Te ruil weckflessen voor cocoslooper of overgord. Te ruil aangeb 6 verpleegstersschorten (weinig gedragen) tegen mooie zomerjaponnetjes of mantelpakje event met blouse m 44 en 1 nieuwe zeer sterke overschort in ruil tegen 3 kn wol (witte, schapen- of andere lichte kleur). Te koop sterke grijze Dames Wintermantel maat 38-40 ƒ 35,00 pracht witte bruidsjapon met lange sleep ƒ 85.- (Velpsche Courant, 1946, in gemeente-archief Rheden)

    • Koos van Zomeren