Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Euro-commissaris Hans van den Broek praat over de situatie in Kosovo en hoe het geweld in de Balkan kan worden gekeerd. Radio 1, 20.02-22.00u.

Telescoop. In deze aflevering over nieuwe media o.a. een gesprek over ontwikkelingen in het mobiele telefoonverkeer en de cursus digitale kunst en cultuur van de universiteit van Nijmegen. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van acteur Peter Faber onder andere vertaalde teksten van de popdadaïst Vivian Stanshall. In het tweede uur live-opnames van de Engelse groep Hood. Radio 5, 22.02-24.00u.

Radio Uit. Speciale uitzending over het Holland Festival rechtstreeks uit de Stadsschouwburg in Amsterdam. Gasten zijn regisseur Guy Cassiers, schrijver Peter Verhelst en acteur Martijn Nieuwerf. Morgen, Radio 5, 17.05-17.50u.