Radio 538

NRC Handelsblad besteedde op 26 mei aandacht aan ons medium. In het artikel 'Jongeren zijn geen mongool', wordt met name onze internetsite besproken.

Directeur Erik de Zwart heeft daarin de motieven van Radio 538 reeds verwoord. Maar wat jammer is, is dat er diverse zaken in het artikel vermeld worden die niet volledig zijn. Bijvoorbeeld bij de beschrijving van zaken zoals die verwoord worden in de rubriek 'funstuff', wordt niet vermeld dat dit Turbotaal is. De 'Top Wijf' wordt nogal plat beschreven, terwijl deze kreet verkeerde beelden oproept. De 'Top Wijf' is de samenstelling voor de Meidenstrijd die wij organiseren, waarin luisteraars hun favoriete vrouwen door kunnen geven. Onderaan het stuk staat een internetadres, dat niet bestaat. Het adres van Radio 538 is: www.radio538.nl. Het adres van de site van Hassan is: www.geocities.com/SouthBeach/Breakers/1561.

    • Radio 538
    • Chantel de Jager