Selectie; Radio; Zondag

Vroege vogels. Onder meer aandacht voor de opening van de eerste Nederlandse biologische wijngaard op het landgoed de Dorskamp in Wageningen. Dit weekeinde worden daar 3500 druivenstokken geplant die over 2,5 jaar de eerste wijn moeten leveren. Radio 1, 8.08-10.00u.

OVT. In het eerste uur de column van Cees Sorgdrager en o.a. aandacht voor de geschiedenis van potentieverhogende middelen met uroloog Mels van Driel. Verder het eerste deel van een tweedelig portret van de 78-jarige schrijver, sinoloog en oud-diplomaat Carl Barkman. Hij begon meteen na de Tweede Wereldoorlog zijn loopbaan in China als ambassadeur bij de NAVO. Radio 1, 10.02-12.00u.

De andere wereld van zondagmiddag. Een ronde tafelgesprek over wat 32 jaar nieuwe orde onder Soeharto in Indonesië heeft aangericht. Ook overlevingsstrategieën van illegalen en aandacht voor Kosovo. Radio 5, 13.08-15.00u.

Uitgelicht. Gesprek met Linda Wagenmakers en Tony Neef die al bijna twee jaar in het Circustheater in Scheveningen de belangrijkste rollen in de musical Miss Saigon spelen. De bedoeling is dat de musical nog een jaar in Scheveningen blijft. Radio 2, 19.02-20.00u.

Ophef en vertier. Een discussie over nut en noodzaak van culturele festivals in Nederland tussen Ivo van Hove (Holland Festival), Petra Blok (Festival aan de Werf) en Casper Vogel (Festival oude muziek). Ook conservator Piet de Jonge over de expositie Het museum van de negentiende eeuw en animatiefilmer Gerrit van Dijk. Maandag, Radio 5, 14.02-16.00u.