Wat moeten de Spice Girls nu?

Stuur je oplossing naar de Kinderpagina!

Afgelopen weekend werd het nieuws bekend: Geri van de Spice Girls stapt uit de groep. Eerst werd er nog gezegd dat ze last had van haar maag en daarom niet bij een paar optredens was. Maar nu werd bekend dat de Spice Girls ruzie hebben. Of eigenlijk dat Mel C., Mel B., Emma en Victoria boos zijn op Geri. Waarover de ruzie gaat weet niemand, maar er wordt wel gezegd dat Geri veel te bazig was en dat zij achter het ontslag van hun manager zat.

Toen Take That uit elkaar ging, waren veel fans daar erg bedroefd over. Maar wat moet er gebeuren nu Geri uit de Spice Girls gaat? Dat wil de Kinderpagina graag van jullie weten. Moeten de andere Spice Girls er nu ook mee ophouden, of moeten ze met z'n vieren doorgaan? Of moeten ze een vervanger voor Geri zoeken, maar wie moet dat dan zijn? En waarom denk je dat Ginger Spice ermee gestopt is? Wil ze alleen gaan optreden, zoals in sommige kranten werd geschreven, of heeft ze genoeg van het Spice Girl-zijn? Laat weten wat je ervan vindt! Stuur een brief of tekening voor 18 juni aan de Kinderpagina NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam. Zet duidelijk je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer in de brief. Zet op de enveloppe SPICE.