Paul van Vliet in Circustheater

DEN HAAG, 3 JUNI. Paul van Vliet keert deze zomer terug in het Circustheater in Scheveningen. De laatste zes jaar kon hij daar niet meer optreden omdat de huidige eigenaar Joop van den Ende er een theater van heeft gemaakt voor musicals die het hele jaar doorspelen. De cabaretier kan nu echter gebruik maken van een zes weken durende zomerstop voor de musical Miss Saigon, die noodzakelijk is geworden door onder meer wisselingen in de rolbezetting.

Van Vliet brengt van 16 juli tot en met 15 augustus een aangepaste versie van zijn show Waar waren we gebleven die in oktober in première ging en ook volgend seizoen nog wordt doorgespeeld.

Een zomerserie in Scheveningen is voor Van Vliet een oude traditie. Hij begon ermee in 1970, in de toenmalige Kurzaal, en speelde van 1975 tot en met 1992 in het Circustheater.