Selectie; Radio

Avondconcert. Vanavond een aantal schandalen uit de muziekhistorie. Sinds mensenheugenis zijn nieuwe composities aanleiding tot schandalen. Recensenten en critici veroordelen de uitvoering en publiek reageert met boe-geroep. Radio 4, 20.02-24.00u.

De avonden. In het eerste uur leest Hans Hoes passages voor uit het werk van Nederlandse misdaadauteurs en wordt een reportage van de overleden radiomaker Bert Garthoff over radioverenigingen uit 1990 herhaald. Daarna de negende aflevering van de zoektocht van Harry Muskee naar de wortels van de blues in Amerika. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. Een gesprek met musicoloog Theodore van Houten over spannende film en muziek. Ook aandacht voor de Maand van het spannende boek en de expositie Het museum van de 19de eeuw in Boijmans Van Beuningen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.