Selectie; Radio

AVRO-radiocafé. Indonesië-kenners praten over de cultuur, de politiek en de economie van het land. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. In het eerste uur literair variété met onder anderen Thomas Verbogt, Jaap Blonk, Herman Romijn Meijer en muziek van de Heikrekels gespeeld door Meneer Palm. In het tweede uur het levensverhaal van blueszanger Harry Muskee verteld door Arend Jan Heerma van Voss en Wim Noordhoek. Dit levensverhaal werd eerder uitgezonden in 1994. Radio 5, 22.02-23.55u.

Montaigne. Naar aanleiding van de nieuwe Nederlandse vertaling van Het laatste goud van vervallen sterren van de Oostenrijkse dichter Georg Trakl (1887-1914) een gesprek over hem. Verder de expositie Duitse Expressionisten, de voorstelling The real world en de bundel Buitenspiegels met verhalen van in Nederland wonende auteurs uit elf landen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.