Selectie; Radio

Opium radio. Gesprek met Moses Isegawa over zijn debuutroman Abessijnse Kronieken. Verder o.a. actrice Jetty Mathurin over haar voorstelling Schiphol, en regisseur John Leerdam over het toneelstuk OJ Othello. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Oud-docent Joop Visser praat met deskundigen uit de onderwijswereld. Verder tegen elven Cajun-muziek en de dertigste en laatste aflevering van de radioserie Metamorphosen van Ovidius. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Reportage over het leven van een moeder met een aan heroïne verslaafde dochter Layla die tippelt op de Europalaan in Utrecht. Radio 1, 0.02-1.00u.

Kleur bekennen. Schilder Jan Sierhuis vertelt over zijn schilderscarrière. Sierhuis die zichzelf als een rasschilder ziet heeft Karel Appel altijd als een opponent gezien. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.