Italie

In de Italiaanse competitie leed AC Milan opnieuw een zware nederlaag. Na de 3-0 tegen stadgenoot Inter verloor Milan zaterdag met 4-1 van Juventus. Del Pierro en Inzaghi maakten twee treffers. Boban scoorde uit een strafschop. Kluivert werd bij Milan in de rust gewisseld. De rossoneri moeten nu waarschijnlijk twaalf dagen naar een trainingskamp.

Trainer Capello dreigde afgelopen week met deze maatregel als zijn team tegen Juventus niet haar behoren zou presteren.

Inter blijft tweede in de Serie A met een achterstand van een punt op Juventus. Tegenstander Vicenza had pech dat de arbiter een lichte overtreding op Ronaldo in de laatste minuut met een penalty bestrafte. De Braziliaan maakte vervolgens zijn achttiende treffer. Inter won met 2-1. Lazio Roma heeft nog altijd twee punten minder dan Juventus. De Romeinen wonnen met 2-0 bij Udinese. Mancini en Fuser scoorden.