Spice Girls-koorts stijgt

Stuur je Spice Girl-brief aan de Kinderpagina, NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam. Je brief moet woensdag 1 april binnen zijn. Zet je naam, leeftijd en adres duidelijk op de brief, en zet op de envelop: SPICE

Op scholen kon je het merken: de Spice Girls-koorts steeg de afgelopen dagen. Ineens werden er weer druk Spice Girls-foto's uitgewisseld, en werden de verzamelmapjes met foto's tevoorschijn gehaald. Dat de fans, vooral meisjes, een beetje de kriebels kregen is wel begrijpelijk. Want de gelukkigen onder hen gaan morgen of overmorgen naar het concert van de populairste meidengroep van de wereld. De Spice Girls treden dan op in de Gelredome, een nieuw stadion in Arnhem. En in de week daarna komen de Back Street Boys, de populairste jongensgroep, een concert geven in hetzelfde stadion. Beide concerten waren heel snel uitverkocht. Ga je naar het Spice Girl concert? Schrijf een kort verslag, van hooguit dertig briefregels, aan de Kinderpagina. Je brief mag niet langer dan een kantje zijn. Tekening erbij mag ook. Als er leuke brieven bijzitten, kiezen we de leukste uit, en die drukken we af.