Voorjaarsbaby's

*Noorderdierenpark, Hoofdstraat 18, Emmen. Open dag 9-17u, na 1 april zo 9-18u. Toegang na 1 april voor kinderen van 3-9 jr ƒ 20, daarboven ƒ 25. Kinderen jonger dan 3 gratis. Tel 0591-618800.

Niet lang geleden werden er in het Noorder Dierenpark in Emmen jonge olifantjes geboren. Maar nu lijkt het park wel een echte kraamkamer! De ringstaartmaki's hebben al vier jongen. Ringstaartmaki's lijken veel op apen, maar ook op insecteneters. Ook de mantelbavianen hebben jongen, maar liefst vijf. De baby's van de ringstaartmaki's en van de mantelbavianen kun je al gaan bewonderen. De kuikens van de roze pelikanen zijn uitgebroed in een broedmachine. Eén ouderpaar mocht zijn kuikens, toen de eieren al bijna uit waren, zelf uitbroeden en opvoeden. Helaas zijn deze baby's nog niet te zien, maar misschien komt dat snel.