Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Oud-fractievoorzitter van GroenLinks en voorzitter van de stichting Natuur en Milieu Ria Beckers praat onder andere over het nieuwe platteland, de toekomst van de partij en de milieubeweging. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Onder meer een gesprek met de schrijfster Mirjam Boelsums over haar roman Slangen aaien. Verder teksten van de drie jaar geleden overleden pop-dadaïst Vivian Stanshall, de radiokunstenaar Mat Wijn en een muzikaal portret van Gregory Whitehead, denker over media en maker van absurde hoorspelen. Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Live uit Laren een optreden van de New York Voices. Radio 2, 23.02-0.00u.

Dokument op 5: Blauw bloed. Herhaling van de radiodocumentaire over de Nederlandse adel die langzaam aan het verdwijnen is. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.