Selectie; Radio

Supplement. Rechtstreekse uitzending van het concert Invitation to the dance en What would Henry 8th think of it door het Metropole Orkest onder leiding van Jan Stulen. Het orkest brengt dansmuziek van de 16e eeuw tot jazz en hedendaagse muziek. Tevens een gesprek over dansmuziek met choreograaf Ed Wubbe en Lady Aida, maakster van elektronische en experimentele muziek. Radio 4, 20.00-24.00u.

De avonden. Zanger en ex-docent Joop Visser voelt deskundigen en verantwoordelijken in het onderwijs aan de tand. Tegen elven aandacht voor Duke Ellington en in het tweede uur schrijver Harry Mulisch die de voorlaatste aflevering in de radioserie Metamorphosen van Ovidius leest. Radio 5, 22.02-24.00u.

De vrolijke wetenschap. Gesprek over poep met de antropologen Sjaak van de Beest en John van der Klei. Morgen, Radio 5, 9.02-9.45u.