VADER (1)

De Engelse popzanger Sir Elton John vindt dat het tijd is om de nagedachtenis van de op 31 augustus bij een auto-ongeluk omgekomen Britse prinses Diana met rust te laten.

Elton John, die vorig jaar alle verkooprecords brak met het nummer 'Candle in the wind' dat hij op de begrafenis van de prinses ten gehore bracht, vindt de vele concerten ter nagedachtenis van prinses Diana 'niet zo'n goed idee', zo liet hij aan een Amerikaanse tv-presentator weten. “Het is tijd om haar met rust te laten”, zei hij woensdag. “Ik wil haar op mijn eigen persoonlijke wijze herinneren. Ik heb er in ieder geval geen zin in om voortdurend op het podium rond te huppelen ter nagedachtenis van prinses Diana.”

Elton John sprak ook zijn zorg uit over de prinsen William en Harry, de twee zonen van prinses Diana en prins Charles. “Ik denk dat ze een heel goede vader hebben”, zei John over hen. “En ik denk dat prins Charles een goed mens is, Het zal moeilijk worden zonder haar. Ze zullen hun moeder missen.”