Seedorf en Davids ontlopen elkaar in Europa Cup

ROTTERDAM, 20 MAART. De oud-Ajacieden Clarence Seedorf en zijn vriend Edgar Davids ontlopen elkaar in de halve finales van de Champions League. Real Madrid werd vanochtend tijdens de loting in Lausanne gekoppeld aan titelverdediger Borussia Dortmund. De 'Koninklijke' speelt op 1 april eerst thuis. Juventus, de club van Davids, ontmoet thuis het Franse AS Monaco. De finale is op 20 mei in de Amsterdamse Arena.

In de Europa Cup voor bekerwinnaars speelt Vicenza na de royale overwinningen op Roda JC eerst thuis tegen Chelsea. In de andere halve finale ontmoet VfB Stuttgart de tweede Russische vertegenwoordiger in Europa, Lokomotiv Moskou. In het UEFA-Cuptoernooi is een Italiaanse finale mogelijk, omdat beide deelnemers uit Italië elkaar ontlopen in de halve eindstrijd. Lazio Roma, de nummer twee uit de Serie A, speelt eerst uit tegen Atlético Madrid. Internazionale treft eind deze maand in het San Siro-stadion Spartak Moskou, dat Ajax uitschakelde.