Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. President-directeur van een landelijke arbodienst, voormalig Kamerlid voor de VVD en oud-burgemeester van Breda Ed Nijpels praat over de komende verkiezingen. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van galeriehoudster Sietske Walinga een onderhoud met schrijver August Willemsen over zijn dagboeken Vrienden, vreemden, vrouwen. In het tweede uur concertopnamen van Smog gemaakt tijdens het Crossing Border Festival in Den Haag vorig jaar en een absurdistisch radiohoorspel van Gregory Whitehead Principia Schizophonica. Radio 5, 22.02-24.00u.

Document op 5: Een geslagen hond? Documentaire van programmamaker Steven Peters over zijn persoonlijk gevecht met een in 1994 begonnen depressie. Hij blikt met familieleden en vrienden terug. Morgen, Radio 5, 13.00-14.00u.