Beurs Geldzaken op 19, 20 en 21 maart

Het aantal exposanten op de beurs Geldzaken is dit jaar gestegen tot 200. In 1995 - toen deze beurs voor persoonlijke financiën startte - was dit nog 70.

De beurs wordt dit jaar gehouden van donderdag 19 maart tot en met zaterdag 21 maart (9:30 - 19:00, op zaterdag tot 16:00 uur) in de Utrechtse Jaarbeurs.

Geldzaken '98 kent diverse thema's: o.a. zakelijke financiën, carrière, tweede huis en ludiek beleggen.

De exposanten - variërend van verzekeraars tot effectenkantoren en van uitgeverijen tot aanbieders van beleggingssoftware - presenteren hun producten; daarnaast worden er workshops en seminars gehouden.

NRC Handelsblad is op de beurs aanwezig. Workshops worden geven door columnist Adriaan Hiele ('Beleggen voor Jan en Alleman'), commentator Roel Janssen ('Nog zes weken voor de Euro') en financiëel redacteur Menno Tamminga ('Beleggen na de beurshausse'). (Informatie op Internet: www.geldzaken.net)