BABY 1

De Amerikaanse actrice Uma Thurman (27) zal waarschijnlijk in de zomer bevallen van haar eerste kind. Thurman is zwanger van haar vriend, de Amerikaanse acteur Ethan Hawke. Vorig jaar ontmoette zij hem tijdens de opnamen van de sciencefictionfilm Gattaca.

In afwachting van het moederschap heeft Thurman zich teruggetrokken uit de filmwereld. Thuis in New York houdt ze zich bezig met lezen, koken en gezond leven. Thurman werd bekend als junkie in Pulp Fiction, voor welke rol zij een Oscar-nominatie kreeg. De Amerikaanse regisseur van deze film, Quentin Tarantino, noemde haar toen een '23-jarige met de ziel van 40-jarige'. Ex-echtgenoot en Britse acteur Gary Oldman was ooit nog complimenteuzer. Gevraagd naar de oorzaak van hun scheiding, antwoordde hij: “Probeer jij maar eens te leven met een engel.”