Foto: Carolina Leenders

Carolina Leenders (spijkervestje) en Kenneth Mountforde-Shone van het bedrijf Head Affairs “kunnen alles en doen alles” wat met make-up, grime, pruiken of kapsels te maken heeft. Ze werken voor films, theaterstukken, comedies, fotoreportages en tv-series, zoals onlangs De Club - over een bordeel en later dit jaar bij Veronica te zien.

Ook zijn ze sinds het begin betrokken bij de playback- en soundmixshows. Carolina (36), die op de foto schaatser Jan Bos omtovert tot Hennie Vrienten voor de Sterrenplaybackshow van vanavond, meent dat Head Affairs toch in een bepaalde hoek wordt geduwd. “Als het moeilijk wordt, komen ze naar ons. Voor een pruik van anderhalve meter hoog of als iemand veranderd moet worden in een afwasborstel.” En dat, terwijl ze ook wel eens 'gewoon babybilletjes zou willen poederen'. Overigens maakt Head Affairs alle pruiken zelf. En zo'n pruik is al gauw zeven tot acht dagen werk. (Foto NRC Handelsblad, Leo van Velzen)