Selectie; Radio

Supplement. Opnamen van 13 en 16 januari uit het Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht waar het slagwerkfestival The Big Bang werd gehouden. In deze uitzending onder meer improvisaties van John Engels en Paul Koek. Radio 4, 20.00-24.00u.

Opium radio. Onder anderen een onderhoud met Igor Cornelissen over zijn boek Raamgracht 4 waarin hij vertelt over zijn jaren bij het weekblad Vrij Nederland. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van televisie-redacteur Saskia de Boer uit Vogelenzang een gesprek met Joop Visser over zijn programma Leve het onderwijs. Ook de 27ste episode uit de radioserie Metamorphosen van Ovidius. Radio 5, 22.02-24.00u.

De vrolijke wetenschap. Gesprek met de wiskundige F. Takens en organisatie-adviseur R. Zuyderhoudt over de chaostheorie. Morgen, Radio 5, 9.02-9.45u.