Selectie; Radio; Zaterdag

Overleven in Cambodja. Eerste aflevering van een tiendelige serie van Teleac/NOT over Cambodja. Aan bod komen onderwerpen als de geschiedenis, het dagelijks leven, gezondheidszorg. Radio 5, 15.00-15.30u.

Middagconcert.Vandaag een concert in het kader van het EBU Concertseizoen, dat dit jaar in het teken staat van de dans. Muziek van o.a. Bach, Ravel en Chopin. Radio 4, 14.04-16.00u.

Het roze rijk: Interview Annemarie Grewel. In verband met het overlijden van Annemarie Grewel en haar uitvaart op vrijdag 6 maart herhaalt de NPS het interview met Diane de Coninck dat zomer 1996 werd uitgezonden. Radio 5, 18.08-18.50u.

Avondconcert/Opera Live. Vanavond een opname van de opera Hamlet van Thomas, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest olv. Lou Langré, mmv het Groot Omroepkoor, Anthony Michaelis-Moore, bariton en Alain Vernhes, bas. Radio 4, 19.02-23.10u.