Win een Boze Theepot-shirt

Wil je ook graag een leuk De Boze Theepot T-shirt van de Kinderpagina? Probeer dan de volgende vragen te beantwoorden op een briefkaart, en je maakt kans op het Boze Theepot-hemd, om in te spelen, slapen of om aan de muur te hangen.

Vraag A: Uit welk land komt de knecht van de Boze Theepot, de Samovar?

Vraag B: Naar welk land kan de Boze Theepot volgens jou het beste met vakantie gaan?

Stuur je antwoorden op een briefkaart voor 5 april 1998 aan NRC Kinderpagina, Paleisstraat 1, 1012 RB AMSTERDAM. Zet je maat er bij: S (small, klein), M (medium) of L (large, groot). Schrijf ook je naam, leeftijd en adres er duidelijk bij.

Onder de goede inzenders worden honderd (100!) Theepot-Shirts verloot dus de kans dat je er een kunt winnen, is groot!

    • Paul Steenhuis