PSV speelt gelijk tegen FC Den Bosch: 1-1

Het gehandicapte PSV miste gisteravond in de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch vijf internationals. Maar ook zonder Faber en Jonk (geschorst), De Bilde en Zenden (blessures) en de zieke Nilis kon coach Dick Advocaat nog een elftal formeren dat het nederige FC Den Bosch had moeten oprollen.

De Deense spits Möller bezorgde PSV na 16 minuten een 0-1 voorsprong. vlak nadat Lucius de bal langs PSV-doelman Waterreus tegen de paal had geschoten. De middenvelder van FC Den Bosch had na 67 minuten meer succes en maakte de verdiende gelijkmaker. In de verlenging schoot Cocu de bal snoeihard op de kruising. In de rebound passeerde de Braziliaanse invaller Claudio doelman Van Grinsven alsnog met een sierlijke krul: 1-2. PSV-trainer Advocaat erkende na afloop dat “Den Bosch had meer verdiend”. PSV speelt in de kwartfinales van de Amstel Cup volgende week thuis tegen Feyenoord.

    • Robèrt Misset