Voetbal Engeland

In de Engelse competitie heeft Arsenal gisteravond met 0-0 gelijk gespeeld tegen stadgenoot West Ham United. Door dit tegenvallende resultaat blijft Arsenal op grote achterstand in de strijd om de landstitel. Arsenal heeft elf punten minder dan koploper Manchester United en twee duels minder gespeeld. Blackburn Rovers zakte terug naar de derde plaats.

Arsenal speelde op Upton Park zonder de geblesseerde Bergkamp. De Nederlandse international heeft last van zijn rug. De Engelse aanvaller Wright was evenmin beschikbaar voor de Londense club. Overmars daarentegen speelde de hele wedstrijd als aanvallende rechtermiddenvelder. Bij West Ham stond de Franse doelman Lama onder de lat.

Crystal Palace heeft Terry Venables een contract aangeboden. De Londense club wil de voormalige Engelse bondscoach voor vijf jaar als trainer vastleggen. Naast een riant salaris kan Venables premies en aandelen van de club ontvangen. Crystal Palace verkeert in degradatiegevaar. Venables is momenteel werkzaam als bondscoach van Australië. Hij heeft om een week bedenktijd gevraagd. Venables begon zijn trainersloopbaan in 1976 bij Crystal Palace.